Almanacka

31sön
Nyårsafton

Välkommen!

Sala Brukshundklubb är din lokala hundklubb i Sala. Här är alla välkomna, oavsett ras. Här kan du aktivera din hund, gå kurs, träna, tävla eller bara träffa likasinnade över en fika. Här har vi ett gemensamt intresse och det är HUNDEN. Vi medlemmar är klubben, bli medlem du också - med ditt medlemsskap stöttar du verksamheten och bidrar till ett aktivt hundliv i Sala. Välkommen!

Freestyletävling

Inbjudan tillTomas_cjarlie_sm_2017_3

Debutantchansdansen

Lördag den 24:e februari bjuder vi in till officiell tävling i Freestyle klass 1 och Heelwork to music klass 1 i HällbyLO-hallen.

Se hela inbjudan här!

Välkommen som tävlande eller som publik!

Alla som tävlat under 2017:TrophiesPokaler
kom ihåg att skicka in era resultat
och tävla om Årets ekipage samt vandringspriser!

Årets Bruksekipage
Årets Lydnadsekipage
Årets Agilityekipage
Årets Freestyleekipage
Årets Rallylydnadsekipage

Träna i stugan

matta i klubbstuganNu kan du träna i stugan igen!

Nu är mattan inlagd i klubbstugan igen och du som medlem kan träna helt gratis i vår fina stuga. Boka i kalendern och hämta nyckel hos Emmys Hundcenter. Mer info finns här!

Välkomna in i värmen!

SM i Freestyle & HTM 2017

Sort GRATTIS till

Tomas med Charlie som kom 5:a på SM i Heelwork to music 2017 och Sara med Yume som kom på 13:e plats i Freestyle!

Desiree med Carmen tävlade Agria Freestyle Cup (klass 2) där dom kpm på en 8:e plats!

Tomas_Charlie_SM_2017_2  Sara_Yume_SM_2017   Desire_Carmen_Agriacup_2017_2

SKK:s organisationsutredning

Diesel_ordfklubbaSvenska Kennelklubben har genomfört en utredning om Svenska Brukshundklubbens organisation och föreslår en mängd förändringar. Svenska Brukshundklubben stödjer inte vad denna utredning föreslår, det gör inte heller Sala Brukshundklubb. Läs mer om förslaget till omorganisation via denna länk.

Missa inget - följ oss på Facebook

Översätt / Translate

Här publiceras kort info riktad till medlemmar.

20171121 - Nytt datum för KM i agility

Allmän träning

tisdagkvällar är det allmän träning för alla medlemmar.

Nya träningsdagen beslutades på planeringsmötet 6/9 -17

OBS  TIDEN
å medlemsmötet 12/8-15 beslutades dessa tider:
Skott-träning:
18.30-19.00
Kl. 18.30 platsliggning med skott, efterföljs av budföring med skott.

Vi tränar tillsammans & hjälper varandra!

Vi samarbetar med

logga_studieframjandet_färg

Se hit!

Funtionärer sökes!

Vi utbildar dig.

Detta är ett bra tillfälle om du är intresserad av sök och spår.

Klicka på länken för mer info!

Skotträning

* Måndagar kl 18.30-19.00
* Vid brukstävlingar (lägre-elit klass)

Det är endast dessa tider som är rapporterade till polisen, vid övrig skotträning ska resp träningsansvarig rapportera själv i förväg till polisen i Sala samt kontakta styrelsen så att tiden för skotträning kan föras in i kalendern.

Ni som behöver skotträning på andra tider än den ordinarie på måndagar, kontakta styrelsen för överenskommelse om lämplig/-a tidpunkt/-er. Anledningen till detta är att skapa rutiner för skotträning för att undvika incidenter med skottberörda hundar samt för att information till polis och allmänhet ska fungera.

Uppmaning!

Se till att dina uppgifter är korrekta i vårt medlemssystem! Du kan själv uppdatera och ändra dina kontaktuppgifter och skriva ut medlemsbevis. Se till att din mejladress finns med, det underlättar vårt arbete! Följ länken till:

Mina Sidor

Besökare