Almanacka

11tor
12fre
13lör
» Spårkurs 9-11.15 (ej på klubben)
14sön
15mån
16tis
17ons
18tor
19fre
20lör
» Spårkurs 9-11.15 (ej på klubben)
21sön
22mån
23tis
24ons
25tor
26fre
27lör
28sön
29mån
30tis
31ons

Välkommen!

Sala Brukshundklubb är din lokala hundklubb i Sala. Här är alla välkomna, oavsett ras. Här kan du aktivera din hund, gå kurs, träna, tävla eller bara träffa likasinnade över en fika. Här har vi ett gemensamt intresse och det är HUNDEN. Vi medlemmar är klubben, bli medlem du också - med ditt medlemsskap stöttar du verksamheten och bidrar till ett aktivt hundliv i Sala. Välkommen!

Äggletning för klubbens medlemmar!

Långfredagen kl 10.00

Äggletning med hund på Sala BK.

Hunden ska hitta  ”ägg” och dyl. som ligger gömt i ett skogsparti likt en uppletanderuta.  Sedan byts hundens fångst ut mot  ett ägg fyllt med godsaker.

Kostnad 50 kr, då ingår korvgrillning och påskägg.

Vi samlas på parkeringen. Ta med dig ngt att sitta på.

Anmälan till ogniz@hotmail.com senast 16/4.

Välkomna!

äggletning_tessla

Gå kurs i höst!

Nu kan du läsa om  de första kurserna                                                för våren 2019

Anmäl dig på kurssidan.

dog-388332_1920  30 Katinka & Mimmi i Ågesta  Emmy_2  Anneli & Tosca

Infobrev för medlemmar från sbk.

Missa inget - följ oss på Facebook

Här publiceras kort info riktad till medlemmar.

Klubbens adress är:
Sala BK, Nyåkersgatan 12, 733 33 Sala
Besöksadress: Hyttskogen, Sala

Vi samarbetar med

DF374108-AEA5-40B0-8C96-25E564E51A41

logga_studieframjandet_färg

Agria

Fira med oss!

banner1_100_150x100pxl

Allmän träning

tisdagkvällar är det allmän lydnadsträning för alla medlemmar.
Nya träningsdagen beslutades på planeringsmötet 6/9 -17

OBS  TIDEN
På medlemsmötet 12/8-15 beslutades dessa tider:
Skott-träning: 18.30-19.00
Kl. 18.30 platsliggning med skott, efterföljs av budföring med skott.

Det finns inga "träningsvärdar" eller andra ansvariga, vi tränar tillsammans & hjälper varandra, detta gäller även skotträningen. För att låna nyckel kontakta styrelsen.

Skotträning

* Tisdagar kl 18.30-19.00
* Vid brukstävlingar (lägre-elit klass)

Det är endast dessa tider som är rapporterade till polisen, vid övrig skotträning ska resp träningsansvarig rapportera själv i förväg till polisen i Sala samt kontakta styrelsen så att tiden för skotträning kan föras in i kalendern.

Ni som behöver skotträning på andra tider än den ordinarie, kontakta styrelsen för överenskommelse om lämplig/-a tidpunkt/-er. Anledningen till detta är att skapa rutiner för skotträning för att undvika incidenter med skottberörda hundar samt för att information till polis och allmänhet ska fungera.

Uppmaning!

Se till att dina uppgifter är korrekta i vårt medlemssystem! Du kan själv uppdatera och ändra dina kontaktuppgifter och skriva ut medlemsbevis. Se till att din mejladress finns med, det underlättar vårt arbete! Följ länken till:

Mina Sidor

Översätt / Translate