Sara Bark

Officiell tävling

Förra trycket

Blåbärstävling!

22/6 kl. 18:00 vid klubbstugan!

Alla hundar från 15 månader som inte tagit någon pinne och självklart är vaccinerade enligt SKKs regler får starta.

Banan kommer att bestå av tunnlar och hopphinder i storleken XS/S 10cm, M 25cm och L/XL 40cm.

På grund av Covid-19 får endast 50 personer vistas på klubbområdet, därför måste vi begränsa startfältet till 45 startande. Först till kvarn gäller! Respektera även att restiden till Sala inte får överskrida 2 timmar.

Vi erbjuder 2 starter på en och samma bana, 50 kr/start.

Lättare förtäring kommer att finnas till försäljning.

Anmälan sker i formuläret nedan.

Sista anmälningsdag 19 juni. Välkommen!

Anmälan Blåbärstävling 22/6 2020

Du anmäler dig till Blåbärstävlingen genom att fylla i och skicka formuläret nedan.

Betala startavgiften 50 kr/start till BG 733-6696 eller via swish 1236158620. Kom ihåg att skriva ditt namn och 22/6.

Inget PM kommer att skickas ut. Banvandring startar kl 18.00.

Svenska Agilityklubben

sagik

Klicka på loggan för att komma till
Svenska Agilityklubbens hemsida!

Bankgiro

Kursavgifter BG: 611-8236

Tävlingsavgifter officiella tävlingar betalas via SAgiK-Tävling.

Andra avgifter (inofficiella tävlingar, träningar mm) BG: 733-6696
eller Swish: 1236158620

Träning

Vår & höst: alla hinder står ute förutom tunnlarna, tunnelhållare, platta tunneln, slalombågar, nummerskyltar m.m. som ska in i förrådet. Kontaktfältshindren ska täckas över efter varje träningspass.

Sommar: plocka in nummerskyltar och slalombågar, övrigt står ute. Kontaktfältshinder ska täckas över.

Vinter: alla hinder ska plockas in efter varje träningspass.

Som medlem kan du träna när du vill - titta i kalendern först så att det är ledigt.

Kod till förrådet

lås

Förrådet med utrustning är låst. Alla medlemmar har möjlighet att få koden till låset.

Kontakta:
Camilla 0730-560323.

Koden byts med jämna mellanrum, så kom ihåg att be om den nya koden om du inte redan gjort det.