Förra trycket

officiell klass 1

Klubbmästerskap

KM i Agility och blåbärsklassAgility_Azza

Alla medlemmar hälsas välkomna till klubbmästerskap i agility och en blåbärsklass lördag 5 oktober.

KM körs i två öppenklasser (en hoppklass och en agilityklass)
Blåbärsklassen består av hopphinder och tunnlar och är öppen för ekipage som inte har startat officiellt. Ekipagen får två chanser på samma bana där det bästa resultatet räknas. Hunden ska vara minst 15 månader gammal.

Samling 11.00. Gemensam lunch med grillning - ta med det du vill grilla! Vi hjälps alla åt med att förbereda inför tävlingen, blåbärsklassen startar när vi är klara.

Kostnad 50 kr per klass, betalas till BG 733-6696.
Sista anmälningsdag 17 september
Anmälan via formuläret nedan.

OBS! Ni som anmält och inte fått någon bekräftelse via mejl från Tina - anmäl er igen!!

Anmälan till KM och blåbärsklass

Fyll i formuläret för att anmäla dig till KM och blåbärsklassen den 5 oktober.

Öppen agilityträning på tisdagar från kl 18.30 för aktiva ekipage.

Vi tränar på grusplanen och lilla gräsplanen. Alla hjälps åt att färdigställa kvällens övningar och att "plocka ihop" innan man åker hem.

Det är ingen instruktör på träningskvällarna men vi har en ansvarig person per vecka/övning.

Anmälan för deltagande görs senast söndagen veckan innan på Sala bks agilitysidan på facebook i aktuell tråd. Vid för få anmälningar ställs den organiserade träningen in.

Klicka här för att anmäla!

Nova                       057                     325

Klubbens agilitypark är våran tillsammans, alla medlemmar är delägare och vi tar hand om den tillsammans.

SM Agility

Kvalade till SM 2019 i Klippan

Individuellt
Åsa Lampinen med Pax, Tilde Lampinen med Pixi, Tina Waara med Ia, Anneli Pettersson med Lia och Carina Arnberg med Troll

Lag
Småstjärnorna med Tina & Ia
Team Carnilove med Åsa & Svipp & Pax, Carina & Troll
Mixed Double med Anneli & Becky

Fler ekipage är nära att kvala, vi håller tummarna att det blir fler!!

Tilde o Pixi SM18 Tina o Ia SM18 20180114_112018                                         smkvalade lag 2018

Mixed Double

GRATTIS till de som representerade Sala BK på agility SM 2018.

Tina Waara & Ia, Anneli Pettersson med Becky & Lia, Tilde Lampinen & Pixi,  Åsa Lampinen med Pax & Svipp och Carina Arnberg med Azza & Troll.

Bronsplats till small-laget Småstjärnorna
med Tina & Ia och Carina & Azza i laget
Småstjärnorna SM18

I finalen i small kom Tina & Ia 4a
Tina o Ia SM18

Och Tilde & Pixi kom 10a i finalen i medium
Tilde o Pixi SM18

Bankgiro

Kursavgifter BG: 611-8236

Tävlingsavgifter officiella tävlingar betalas via SAgiK-Tävling.

Andra avgifter (inofficiella tävlingar, träningar mm) BG: 733-6696
eller Swish: 1236158620

Träning

vår o höst: alla hinder står ute förutom tunnlarna, tunnelhållare, platta tunneln, slalombågar, nummerskyltar mm som ska in i förrådet. Kontaktfältshindren ska täckas över efter varje träningspass.

sommar: plocka in nummerskyltar och slalombågar. Kontaktfältshinder ska täckas över.

Vinter: alla hinder ska plockas in efter varje träningspass.

Som medlem kan du träna när du vill - titta i kalendern först så att det är ledigt.

Förrådet - kod

Förrådet är låst, alla medlemmar har möjlighet att få koden, kontakta:
Camilla 0730-560323.

Kom ihåg att koden byts med jämna mellanrum, så kom ihåg att be om den nya koden om du inte redan gjort det.

Agilityns nya huvudman