Förra trycket

KLUBBMÄSTERSKAP i AGILITY
Blåbärsklass
Lördag 29 september kl 13.00

* Blåbärsklass - för förare och/eller hund som ej startat i officiell klass.
* KM hoppklass - öppen för alla.
* KM agilityklass - öppen för alla

ALLA samlas kl 13 för gemensam banbyggnad och därefter startar Blåbärsklassen och sedan KM-klasserna. Vi hjälps åt med alla funktionärssysslor, ta gärna med familjen så vi får lite publik också.
Regler för agility KM finns till höger på sidan under statuter.
50 kr/klass betalas till bg. 733-6696.  Betala och anmäl dig på formuläret nedan senast måndag 24 september.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.

Inomhusträning 2019

Inomhusträning!

Becky_däckSala Bk's agilitysektor inbjuder till en träningsgrupp i agility under vintern/våren 2019.

När: Tisdagar kl. 18.00-21.00

Datum: 15/1, 22/1, 29/1, 5/2, 12/2, 19/2, 26/2, 5/3, 12/3, 19/3 och 26/3

Plats: Hällby Hund, uppvärmd inomhushall med konstgräs. Läs mer på Hällbyhund.se. Läs ordningsreglerna och följ dom!

Kostnad: 500 kr per person för alla 11 tillfällena. Betalas in senast den 1/12-2018 till BG: 733-6696, skriv ditt namn och inomhusträning Agility (kom ihåg att använda detta BG, ej swish)

Antal deltagare: minst 8 st max 15 st deltagare.

Anmälan till: Tina Waara via mejl tina_nordling@hotmail.com senast den 1/12-2018. Först till kvarn gäller.

Kunskapsnivå: för att kunna vara med på träningen krävs att man gått en grundkurs i agility eller motsvarande.

Träningen bedrivs som studiecirkel, det är ingen kurs. Vi hjälper varandra men ekipagen behöver vara "självgående". Träningen är endast till för medlemmar eftersom sektorn står för en del av kostnaden.

Denna aktivitet bedrivs som en studiecirkel tillsammans med Studiefrämjandet.

SM Agility 2018

Kvalade till SM 2018 i Sundsvall:

Individuellt
Åsa Lampinen med Svipp, Tilde Lampinen med Pixi, Tina Waara med Ia, Anneli Pettersson med Lia och Carina Arnberg med Troll

Lag
Småstjärnorna med Tina & Ia, Carina & Azza
Team Agility4You med Camilla & Diesel
Team Carnilove med Åsa & Svipp & Pax, Carina & Troll
Mixed Double med Anneli & Becky

Fler ekipage är nära att kvala, vi håller tummarna att det blir fler!!

Åsa_Svipp   Tilde_Pixi_smkvalade2018   Tina_Ia   smkvalade lag 2018

Mixed Double

GRATTIS till de som representerade Sala BK på agility SM 2018.

Tina Waara & Ia, Anneli Pettersson med Becky & Lia, Tilde Lampinen & Pixi,  Åsa Lampinen med Pax & Svipp och Carina Arnberg med Azza & Troll.

Bronsplats till small-laget Småstjärnorna
med Tina & Ia och Carina & Azza i laget
Småstjärnorna SM18

I finalen i small kom Tina & Ia 4a
Tina o Ia SM18

Och Tilde & Pixi kom 10a i finalen i medium
Tilde o Pixi SM18

Bankgiro

Kursavgifter BG: 611-8236

Tävlingsavgifter officiella tävlingar betalas via SAgiK-Tävling.

Andra avgifter (inofficiella tävlingar, träningar mm) BG: 733-6696
eller Swish: 1236158620

Träning

vår o höst: alla hinder står ute förutom tunnlarna, tunnelhållare, platta tunneln, slalombågar, nummerskyltar mm som ska in i förrådet. Kontaktfältshindren ska täckas över efter varje träningspass.

sommar: plocka in nummerskyltar och slalombågar. Kontaktfältshinder ska täckas över.

Vinter: alla hinder ska plockas in efter varje träningspass.

Som medlem kan du träna när du vill - titta i kalendern först så att det är ledigt.

Förrådet - kod

Förrådet är låst, alla medlemmar har möjlighet att få koden, kontakta:
Camilla 0730-560323.

Kom ihåg att koden byts med jämna mellanrum, så kom ihåg att be om den nya koden om du inte redan gjort det.

Agilityns nya huvudman