Kontakter

24 juli lydnad startklass

29 september sök lkl-hkl

Träningstävling Lydnad

OkeyVi inbjuder till träningstävling i lydnad (lydnadsklass och brukslydnad) den 17 juli och 14 augusti.

Träningstävlingen riktar sig till ekipage som tävlar Lydnad eller Bruks samt ekipage som är nära att starta sin första tävling. Samling kl 18.00 vid klubbstugan, beräknad första start kl 18.30.

Upplägget är att varje ekipage får 10 min på planen, till dess förfogande finns TL, "domare" och andra funktionärer, apportbockar, koner, stege mm. Du bestämmer själv vad du vill köra på dina 10 min, ange i din anmälan vilka moment (i vilken klass) och i vilken ordning du vill köra så att TL kan kommendera dig. Du bestämmer själv om/när du belönar, gör om moment mm. eller om du tex vill köra lydnadsklass 1 rakt igenom helt tävlingsmässigt. Ange även om du har andra önskemål tex någon speciell störning du gärna vill träna på exempelvis att domarna står med paraplyer, att TL går väldigt nära ekipaget eller något annat. "Domarna" kommer ej att bedöma ekipaget men deltagarna får ju gärna ge varandra tips och konstruktiv kritik.

Kostnaden är 50 kr per ekipage och det finns endast ett begränsat antal platser. Anmälan sker via formuläret nedan och frågor besvaras av Camilla Nyberg: livingforagility@gmail.com.

Anmälan Träningstävling Lydnad

Anmäl dig till träningstävlingen den 17 juli och/eller 14 augusti genom att fylla i formuläret nedan.

Vill du köra lika vid båda tillfällena kan du anmäla till båda med samma formulär (kryssa då i båda rutorna). Om du vill köra olika upplägg så skicka två formulär men var noga med att kryssa rätt datum.

Allmänträning

tisdagkvällar är det allmän lydnadsträning för alla medlemmar.
Nya träningsdagen beslutades på planeringsmötet 6/9 -17

OBS  TIDEN
På medlemsmötet 12/8-15 beslutades dessa tider:
Skott-träning: 18.30-19.00
Kl. 18.30 platsliggning med skott, efterföljs av budföring med skott.

Det finns inga "träningsvärdar" eller andra ansvariga, vi tränar tillsammans & hjälper varandra, detta gäller även skotträningen. För att låna nyckel kontakta styrelsen.

Skott

* Tisdagar kl 18.30-19.00
* Vid brukstävlingar (lägre-elit klass)

Det är endast dessa tider som är rapporterade till polisen, vid övrig skotträning ska resp träningsansvarig rapportera själv i förväg till polisen i Sala samt kontakta styrelsen så att tiden för skotträning kan föras in i kalendern.

Ni som behöver skotträning på andra tider än den ordinarie, kontakta styrelsen för överenskommelse om lämplig/-a tidpunkt/-er. Anledningen till detta är att skapa rutiner för skotträning för att undvika incidenter med skottberörda hundar samt för att information till polis och allmänhet ska fungera.

C8169F27-F68B-41C4-9EC3-42425D8EA44F

klicka på bilden för film.

Bankgiro

Tävlingsavgifter, som ej betalas via sbk-tävling, betalas till

BG: 733-6696

Snälla ni, använd direktbetalning i sbk-tävling när ni anmäler er till tävlingar. Det underlättar arbetet för vår kassör!

Vandringspriser

Nimbus VPR

Familjen Landqvist VPR

Gunilla Kornbergs VPR

Hjälp sökes!

Det behövs alltid funktionärer - för stort och smått. Vill du hjälpa till så hör du av dig till någon i tävlingssektorn. Det är väldigt lärorikt att hjälpa till på tävlingarna och alla kan bidra, hjälps vi åt blir det inte så betungande.

Hoppas just du vill vara en del av våra trevliga tävlingar!