Kontakter

22 april lkl-hkl sök - INSTÄLLD

25 juli lydnad startklass

7 oktober Appell spår

Klicka på resp. tävling för att få mer info, anmäla, se resultat mm.

Allmänträning

tisdagkvällar är det allmän lydnadsträning för alla medlemmar.
Nya träningsdagen beslutades på planeringsmötet 6/9 -17

OBS  TIDEN
På medlemsmötet 12/8-15 beslutades dessa tider:
Skott-träning: 18.30-19.00
Kl. 18.30 platsliggning med skott, efterföljs av budföring med skott.

Det finns inga "träningsvärdar" eller andra ansvariga, vi tränar tillsammans & hjälper varandra, detta gäller även skotträningen. För att låna nyckel kontakta styrelsen.

Skott

* Tisdagar kl 18.30-19.00
* Vid brukstävlingar (lägre-elit klass)

Det är endast dessa tider som är rapporterade till polisen, vid övrig skotträning ska resp träningsansvarig rapportera själv i förväg till polisen i Sala samt kontakta styrelsen så att tiden för skotträning kan föras in i kalendern.

Ni som behöver skotträning på andra tider än den ordinarie, kontakta styrelsen för överenskommelse om lämplig/-a tidpunkt/-er. Anledningen till detta är att skapa rutiner för skotträning för att undvika incidenter med skottberörda hundar samt för att information till polis och allmänhet ska fungera.

Bankgiro

Tävlingsavgifter, som ej betalas via sbk-tävling, betalas till

BG: 733-6696

Snälla ni, använd direktbetalning i sbk-tävling när ni anmäler er till tävlingar. Det underlättar arbetet för vår kassör!

Vandringspriser

Nimbus VPR

Familjen Landqvist VPR

Gunilla Kornbergs VPR

Hjälp sökes!

Det behövs alltid funktionärer - för stort och smått. Vill du hjälpa till så hör du av dig till någon i tävlingssektorn. Det är väldigt lärorikt att hjälpa till på tävlingarna och alla kan bidra, hjälps vi åt blir det inte så betungande.

Hoppas just du vill vara en del av våra trevliga tävlingar!