Linda Johansson

Tomas Englöf

Tävlingar 2020

Lydnadstävling startklass, kväll

Söktävling lägre och högre klass

Spårtävling appell

Anmälning sker via SBK Tävling!

Inomhusträning Lydnad 2020/2021

Sala Brukshundklubbs bruks- och lydnadsskommitté inbjuder alla medlemmar till träningsgrupp för inomhusträning i lydnad under vintern/våren. Totalt är träningen 12 tillfällen, med start i mitten av januari.

Tid: Måndagar klockan 18.00-20.00.

Datum: 11/1, 18/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2, 22/2, 1/3, 8/3, 15/3, 22/3 och 29/3.

Plats: Hällby hundträningshall, inomhushall med konstgräs. Ta med inomhusskor.

Anmälan: Sker till Linda på korre8@hotmail.com alt 070-8685099 senast 1 december. Max 8 ekipage. Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande!

Kostnad: 550 kr/person för alla 12 tillfällen. Betalas senast 1 december. Betalningsinstruktioner kommer på mail i samnband med anmälan.

Alla medlemmar är välkomna på träningen, oavsett vilken nivå man tränar på. Träningen bedrivs som en studiecirkel i samband med Studiefrämjandet, vi hjälper varandra att utvecklas genom att dela med oss av våra egna erfarenheter och kunskaper.

Välkomna!

Allmän lydnadsträning

Allmän lydnadsträning sker under utomhussäsongen på tisdagskvällar vid klubben. Alla medlemmar är välkomna.

Under dessa träningar får det förekomma skott på klubbområdet.

Det finns inga "träningsvärdar" eller andra ansvariga på de allmänna träningarna, vi tränar tillsammans och hjälper varandra, detta gäller även skotträningen.

För att låna nyckel till klubbstugan, kontakta styrelsen.

Skott

• Tisdagar kl 18.30-19.00
  • Vid brukstävlingar (lägre-elit klass)

Det är endast dessa tider som är rapporterade till polisen, vid övrig skotträning ska träningsansvarig själv rapportera i förväg till polisen i Sala samt kontakta styrelsen så att tiden för skotträning kan föras in i kalendern.

Ni som behöver skotträning på andra tider än den ordinarie, kontakta styrelsen för överenskommelse om lämplig tidpunkt. Anledningen till detta är att skapa rutiner för skotträning för att undvika incidenter med skottberörda hundar samt för att information till polis och allmänhet ska fungera.

C8169F27-F68B-41C4-9EC3-42425D8EA44F

Klicka på bilden för att se film.

Bankgiro

Tävlingsavgifter, som ej betalas via SBK-tävling, betalas till

BG: 733-6696

Snälla ni, använd direktbetalning i SBK-tävling när ni anmäler er till tävlingar. Det underlättar arbetet för vår kassör!

Vandringspriser

Nimbus VPR

Familjen Landqvist VPR

Gunilla Kornbergs VPR

Hjälp sökes!

Det behövs alltid funktionärer - för stort och smått. Vill du hjälpa till så hör du av dig till någon i kommittén. Det är väldigt lärorikt att hjälpa till på tävlingarna och alla kan bidra, hjälps vi åt blir det inte så betungande.

Hoppas just du vill vara en del av våra trevliga tävlingar!