Sala Brukshundklubbs Instruktörer

Våra instruktörer är utbildade inom Svenska Brukshundklubben, vars instruktörsutbildningar håller hög kvalité. Vi vidareutbildar våra instruktörer kontinuerligt, tex genom Studiefrämjandets kompetensutveckling. Är du instruktör och vill hålla kurser med oss eller vill du utbilda dig till instruktör? Kontakta Hundägarutbildningskommittén.

Sanna Waara

sanna

Agilityinstruktör

Jag är nyutbildad agilityinstruktör sedan hösten 2020. Jag har hållit på med agility sedan ungefär 2013 och tränade upp min första tävlingshund 2015. Idag tränar och tävlar jag agility aktivt med en japansk spets och min egna hund som är en shetland sheepdog.

Malin Wahlén

Malin, tessla, diva

Agilityinstruktör

Jag är utbildad agilityinstruktör och har två hundar som jag tränar och tävlar med. Jag tävlar/tränar utöver agility även lydnad, sök, spår och vallning. Tidigare har jag också tränat freestyle, rallylydnad och räddning.

Erik Åberg

erik och ziggy

Allmänlydnadsinstruktör och grönt kort-instruktör drag

SBK-certifierad allmänlydnadsinstruktör och utbildad draghundsinstruktör. Jag kör drag både på barmark och snö. Förutom drag tränar/tävlar jag också i agility, rallylydnad och vallning med min border collie Ziggy.

Eva Åberg

Eva Åberg och Livia

Allmänlydnadsinstruktör och balansbollsinstruktör

Jag är SBk-certifierad allmänlydnadsinstruktör och HDA-certifierad balansbollsinstruktör. Jag tränar agility och rallylydnad med familjens hundar. Vi har en collie och två border collies. Jag gillar att träna hund och att få prova på många olika saker, har tidigare bland annat hållit på med nosework, lydnad och provat freestyle.

Desirée Englöf

Desirée instruktör

Freestyleinstruktör

Utbildad freestyleinstruktör steg 1.

Sara Bark

redigerad Sara bark astrid sitter

Agilityinstruktör

Utbildad agilityinstruktör. Tävlar klass 1 och 2 i agility. Tränar även IPO-R, vallning, sök, spår och nosework samt cyklar, åker skidor m.m. med mina hundar.

Tomas Englöf

ist tomas

Freestyleinstruktör

Jag är utbildad freestyleinstruktör steg 1-2. Jag tävlar med två labradorer i freestyle, HTM, freestyle lagklass, lydnad, bruks och agility.

Lena Renefalk

Lena_Renefalk

Allmänlydnadsinstruktör

Jag utbildade mig till SBK-instruktör 1982 och har hållit kurser sedan dess. Min första egna hund var en flatcoated retriever som snabbt följdes av ytterligare en. Med dessa killar tävlade jag lydnad, bruks (rapport) och jaktprov. År 1992 skaffade jag min första border collie och har sen dess varit rasen trogen. Idag har jag två border collietikar, som jag tävlar med. Och så vallar vi ju!

Camilla Nyberg

Neo_Diesel_Camilla_20140218

Agilityinstruktör

Jag är utbildad agilityinstruktör och kör utöver agility även lydnad, spår, sök och vallning med mina hundar.

Tina Waara

Tina och Ia

Agilityinstruktör

Jag gick min första agilitykurs år 2000 och har tränat och tävlat agility från och till sedan dess. Utbildade mig till agilityinstruktör 2011 (tror jag). Är inte aktiv som instruktör just nu då det är svårt att hinna med då jag är småbarnsförälder. Tränar och tävlar agility aktivt med två shelties.

Hjälpinstruktörer och instruktörer under utbildning

Klubben har också flera hjälpinstruktörer samt instruktörer under utbildning inom de olika grenar som kursverksamhet bedrivs. Dessa är:

Lotta Eckemark            Linda Johansson

Inez Nord                      Hillevi Wendelin