Sala Brukshundklubbs Instruktörer

Våra instruktörer är utbildade inom Svenska Brukshundklubben, vars instruktörsutbildningar håller hög kvalité. Vi vidareutbildar våra instruktörer kontinuerligt, tex genom Studiefrämjandets kompetensutveckling. Är du instruktör och vill hålla kurser med oss eller vill du utbilda dig till instruktör? Kontakta Hundägarutbildningskommittén.

Carina Arnberg

carina profil

Allmänlydnadsinstruktör
Agilityinstruktör

Jag utbildade mig till instruktör i mitten av 90-talet och har haft mängder av underbara kursare genom åren. Det är så intressant med nya hund- och människomöten. Jag har tävlat agility sedan 1995 med springer spaniel, papillon, blandraser och nu mina bordercollies. Har också tränat/tävlat vallning, lydnad, spår, sök och rallylydnad. Är även tävlingsledare.

Malin Wahlén

Malin, tessla, diva

Agilityinstruktör

Jag är utbildad agilityinstruktör och har två hundar som båda tävlar i klass 3. Jag tävlar/tränar även lydnad, sök, spår och vallning med min australian shepherd. Tidigare har jag också tränat freestyle, rallylydnad och räddning.

Sara Bark

redigerad Sara bark astrid sitter

Agilityinstruktör

Utbildad agilityinstruktör. Tävlar klass 1 och 2 i agility. Tränar även IPO-R, vallning, sök, spår och nosework samt cyklar, åker skidor m.m. med mina hundar.

Erik Åberg

erik och ziggy

Grönt kort-instruktör drag

Utbildad draghundsinstruktör. Jag kör drag både på barmark och snö. Förutom drag tränar/tävlar jag också i agility, rallylydnad och vallning med min border collie Ziggy.

Desirée Englöf

Desirée instruktör

Freestyleinstruktör

Utbildad freestyleinstruktör steg 1.

Tomas Englöf

ist tomas

Freestyleinstruktör

Jag är utbildad freestyleinstruktör steg 1-2. Jag tävlar med två labradorer i freestyle, HTM, freestyle lagklass, lydnad, bruks och agility.

Lena Renefalk

Lena_Renefalk

Allmänlydnadsinstruktör

Jag utbildade mig till SBK-instruktör 1982 och har hållit kurser sedan dess. Min första egna hund var en flatcoated retriever som snabbt följdes av ytterligare en. Med dessa killar tävlade jag lydnad, bruks (rapport) och jaktprov. År 1992 skaffade jag min första Border collie och har sen dess varit rasen trogen. Idag har jag tre border collietikar, två som jag tävlar bruks (sök) och rallylydnad med. Och så vallar vi ju!

Camilla Nyberg

Neo_Diesel_Camilla_20140218

Agilityinstruktör

Jag är utbildad agilityinstruktör och har två hundar som jag tävlar med, en groenendael i klass 3 och en border collie i klass 3. Jag kör även lydnad, spår, sök och vallning. Jag har tidigare tävlat med papillon (agility och sök) och howavart (agility och rapport).

Tina Waara

Tina och Ia

Agilityinstruktör

Jag gick min första agilitykurs år 2000 och har tränat och tävlat agility från och till sedan dess. Utbildade mig till agilityinstruktör 2011 (tror jag). Är inte aktiv som instruktör just nu då det är svårt att hinna med då jag är småbarnsförälder. Tränar och tävlar agility aktivt med två shelties.

Hjälpinstruktörer och instruktörer under utbildning

Klubben har också flera hjälpinstruktörer samt instruktörer under utbildning inom de olika grenar som kursverksamhet bedrivs. Dessa är:

Lotta Eckemark            Linda Johansson

Eva Åberg                     Hillevi Wendelin