Sala Brukshundklubb

Sala Brukshundklubb har funnits sedan 1956 och är din lokala hundklubb i Sala. Alla är välkomna till klubben; oavsett hundras, intresse och ambition. Här kan du aktivera din hund, gå kurs, träna, tävla eller bara träffa likasinnade över en fika. Det gemensamma intresset är hundenMedlemmarna utgör klubben, bli medlem du också - med ditt medlemsskap stöttar du verksamheten och bidrar till ett aktivt hundliv i Sala. Välkommen!

Mina sidor

mina_sidor_bild_sbk

Se till att dina uppgifter är korrekta i vårt medlemssystem. Du kan själv uppdatera och ändra dina kontaktuppgifter och skriva ut medlemsbevis. Se till att din mejladress finns med, då får du utskick från oss! Följ länken till Mina sidor på SBK eller klicka på bilden ovan.

Frågor rörande medlemskap

Har du frågor om medlemsskap?
Kontakta kassören
eller svenska brukshundklubbens kansli.

Senaste medlemsinfo från SBK