Träningstävling i Nosework

Sala Brukshundklubb arrangerar träningstävling i NW1 samtliga moment lördag 19 oktober 2019 i klubbstugan i Hyttskogen.

Kostnad: 100 kr som betalas till BG 733-6696 eller swish 1236158620. Märk betalningen med "NW1".

Anmälan: sker till jannekobin@gmail.com senast 8 oktober. Ange ditt namn, telefonnummer och hundens namn och ras. Har du en korsning, ange ungefärlig mankhöjd.

Max 50 hundar.

Registrering 9.00, banvandring 9.30. Ev delning i två grupper, vilket kommer att framgå av PM som skickas ut en vecka innan ”tävlingen”.

Alla är välkomna – man behöver inte ha gjort doftprov, men man måste visa giltigt vaccinationsintyg.

”Tävlingen” är upplagd som en vanlig tävling, men inga konkurrenspriser utdelas. Alla som klara sina fyra sök hamnar på första plats och får ett litet pris.

Löptikar startar sist och ska bära tikskydd. Meddela i tid om din tik löper.

Sala Brukshundklubb ligger ganska nära en skjutbana, ca 400 meter, så det kan förekomma skott.

Fika med mackor och kaffebröd finns att köpa.

Kom och ha roligt med din hund!