Bokningar klubbstugan

Nyckel

Nyckel finns att låna på Kungsängen i Sala. Skicka ett sms till Malin på 073-971 02 86.

Instruktioner för bokning

Klicka här för att boka!

För att boka tryck på + eller "skapa bokning" välj sedan ett inloggningssätt (lättast enligt oss är via Facebook). Sen kommer ni tillbaka till inloggningssidan igen. Tryck på + eller "skapa bokning" igen och följ instruktionerna. Vid problem med bokningen ska vi försöka lösa det snarast, kontakta Malin genom att klicka här.

Ni kommer få en bekräftelse på mailen. (Det kan hamna i skräpposten.)

Ordningsregler för träning i klubbstugan

Självklart krävs medlemskap för att boka klubbstugan.

Följande förhållningsregler ska iakktas:

• Torka av tassarna
  • Inga ytterskor på mattan
  • Var rädda om mattan - inga rivstarter
  • Var rädd om inredning mm - ta det lugnt med kast och lek
  • Löptikar ska ha tikskydd
  • Endast rumsrena hundar (händer det mot förmodan en olycka städar man såklart noggrant efter sin hund)
  • Dammsug mattan efter varje träningspass

Fika gärna
I köket är det självservering, koka kaffe/te och tina fikabröd från frysen. Betala i skrinet eller via swish. Priser finns uppsatta på väggen. Ta med era sopor ut ur stugan (annars hittar mössen det), släng i stora soptunnan utanför stugan eller ta med till en sopstation.

CYMERA_20171226_192524

Samla ihop kompisarna, starta en träningsgrupp och börja säsongens träning inne i värmen!
Lycka till med träningen!