Bokningar klubbstugan

matta

Hej och välkomna in i värmen!

I denna kyla mår inga tassar bra så nu är det öppet för att boka klubbstugan!

Klicka här för att boka!

För att boka tryck på + välj sedan ett inloggningssätt (lättast enligt oss är via facebook). Sen kommer ni tillbaka till inloggningssidan igen. Tryck på + igen och följ instruktionerna. Vid problem ska vi försöka lösa det snarast, kontakta Malin genom att klicka här!

Ni kommer få en bekräftelse på mailen!(Det kan hamna i skräpposten)

Nyckel finns att hämta ut på Emmys hundcenter!

Den stora salen i klubbstugan är nu täckt med grön altanmatta så att man kan träna där. Mattan är lite hal så undvik träning där hunden riskerar att halka (tex slalomträning).

I salen finns en stor balansboll för styrke och balansövningar, ett tips är att stödja balansbollen mot en vägg så blir det stadigt för hunden.

I stugan finns även apportbockar, en cd-spelare och annan träningsutrustning.

I köket gäller självservering, betala i skrinet eller via swisch.

Ta gärna med dig ett par tofflor eller andra inneskor, det kan vara lite kyligt på golvet.

Träna i klubbstugan

Ordningsregler för träning i klubbstugan

• Torka av tassarna
  • Inga skor på mattan
  • Var rädda om mattan - inga rivstarter
  • Var rädd om inredning mm - ta det lugnt med kast och lek
  • Löptikar ska ha tikskydd
  • Endast rumsrena hundar (händer det mot förmodan en olycka städar man såklart noggrant efter sin hund)
  • Dammsug mattan efter varje träningspass

Nycklar
Lånenycklar finns hos Emmy Westholm, på hennes jobb Emmys Hundcenter, vardagar kl 10-17. Där kan medlemmar kvittera ut lånenyckel. Kontakta Emmy 070-7802429.

Fika gärna
I köket är det självservering, koka kaffe/te och tina fikabröd från frysen. Betala i skrinet eller via swisch. Ta med era sopor ut ur stugan (annars hittar mössen det), släng i stora soptunnan utanför stugan eller ta med till en sopstation.

Samla ihop kompisarna, starta en träningsgrupp och börja säsongens träning inne i värmen!

Självklart krävs medlemskap.

Lycka till med träningen!