30 Katinka & Mimmi i Ågesta

Även i kommittén:
Inez Nord
Lotta Eckemark

För att komma till Sala Brukshundklubbs officiella rallylydnadsgrupp på Facebook, klicka här!

Statuter

Om Rallylydnad

Genom glädje, kommunikation och samarbete ska hund och förare ta sig igenom en rallylydnadsbana. Rally i namnet betyder inte att det ska gå fort utan att hunden "kör" en bana enligt "kartläsarens", förarens, anvisningar. Anvisningarna finns på skyltar med ca 3-5 meters avstånd som både visar vägen och vad som ska genomföras. De 12-20 momenten är ofta delar ur traditionell lydnad. I högre klasser förekommer även andra moment som till exempel att snurra vid sidan. Banorna ser olika ut varje gång.

Inomhusträning Rallylydnad 2020/2021

OBS! Fullbokad!

Sala Brukshundklubbs rallylydnadskommitté inbjuder alla medlemmar till träningsgrupp för inomhusträning i rallylydnad under vintern/våren 2020/2021. Totalt är träningen 11 tillfällen, med start i mitten av januari. Nytt för i år är att vi håller till i Ösby Naturbruksgymnasiums hundträningshall.

Tid: Torsdagar klockan 18.00-20.00.

Datum: 14/1, 21/1, 28/1, 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 4/3, 11/3, 18/3 och 25/3.

Plats: Ösby Naturbruksgymnasiums hundträningshall, inomhushall med konstgräs. Hallen är kall så ta med varma kläder och inomhusskor.

Kostnad: 370 kr/person för alla 11 tillfällen. Betalas senast 15 december till BG: 733-6696, märk betalningen med namnet på den som ska träna samt ”Inomhusträning Rally”.

Anmälan: Sker till Clara på clara.westerlund@hotmail.com senast 15 december. Max 12 ekipage. Först till kvarn gäller.

Alla medlemmar är välkomna på träningen, oavsett vilken nivå man tränar på. Träningen bedrivs som en studiecirkel i samband med Studiefrämjandet, vi hjälper varandra att utvecklas genom att dela med oss av våra egna erfarenheter och kunskaper.

För er som ska delta i träningen får ni gärna gå med i klubbens rallylydnadsgrupp ”Rallylydnad Sala Brukshundklubb” - https://www.facebook.com/groups/2171714342909583/.

Välkomna!

Klubbmästare Rallylydnad 2020

Lördagen den 26/9 gick KM i rallylydnad av stapeln på klubben.

Alla deltagande ekipage genomförde banan med bravur och vädret var på vår sida under alla rundor. Maivor och Woodoo kammade hem klubbmästartiteln med 99 poäng - inte illa! Bra jobbat och stort grattis.

Vi vill tacka alla tävlande, rallylydnadskommittén & co som anordnade mästerskapet och stod med gofika, och sist men inte minst fantastiska Anna Hagberg som ställde upp och dömde!

Woodoo vinst KM Rally
Fina Woodoo med sina vinster.