Stuga & kök

Upphittat på klubben

Har du glömt kvar någonting på klubben? I så fall kan du kanske hitta det i "upphittat-lådan" som står på verandan.

Kontakta Stugkommittén

Jan Köbin

Kontakta Kökskommittén

Lotta Eckemark

Om Stugkommittén

Stugsektorn ser till att vi har en välskött anläggning med fina planer, parkering och klubbstuga. En förutsättning för att klubben ska kunna bedriva sin verksamhet i en trivsam miljö.

Det anordnas varje år städdagar där medlemmarna hjälps åt att städa, röja och fixa på klubbområdet. Klubben bjuder på korv och fika.

På somrarna turas klubbens medlemmar om att klippa gräsplanerna.

Om kökskommittén

Kökssektorn har, precis som det låter, hand om köket i klubbstugan. Detta innebär bland annat att se till att det finns fika, mat och nödvändiga tillbehör till de aktiviteter som anordnas på klubben.

Hjälp till du med!

• Hjälp till att fylla vår nya fina frys med hembakat fikabröd, så har vi ett gott utbud i klubbstugan!
  • Alla kan hjälpa till i köket vid olika tävlingar, hör av dig till någon i kökssektorn.