Kontakta Stugkommittén

Jan Köbin

Upphittat på klubben

Har du glömt kvar någonting på klubben? I så fall kan du kanske hitta det i "upphittat-lådan" som står på verandan.

Kontakta Kökskommittén

Lotta Eckemark

Kontakta Utbildningskommittén

Eva Åberg

Om Stugkommittén

Stugsektorn ser till att vi har en välskött anläggning med fina planer, parkering och klubbstuga. En förutsättning för att klubben ska kunna bedriva sin verksamhet i en trivsam miljö.

Det anordnas varje år städdagar där medlemmarna hjälps åt att städa, röja och fixa på klubbområdet. Klubben bjuder på korv och fika.

På somrarna turas klubbens medlemmar om att klippa gräsplanerna.

Om kökskommittén

Kökssektorn har, precis som det låter, hand om köket i klubbstugan. Detta innebär bland annat att se till att det finns fika, mat och nödvändiga tillbehör till de aktiviteter som anordnas på klubben.

Hjälp till du med!

• Hjälp till att fylla vår nya fina frys med hembakat fikabröd, så har vi ett gott utbud i klubbstugan!
  • Alla kan hjälpa till i köket vid olika tävlingar, hör av dig till någon i kökssektorn.

Om Utbildningskommittén

Utbildningskommittén sysslar med utbildning av hundägare - alla sorters hundägare till alla sorters hundar. Klubbens kurser brukar hållas under vår- och hösstermin, med start i mars/april respektive augusti/september.

Alla klubbens instruktörer håller kurser på helt idéell basis - för att det är kul och givande. Som tack för detta ges instruktörerna möjlighet att själva vidareutbilda sig med sina egna hundar.

Om du ibland tycker att det ordnas för få kurser så beror det på att klubben inte har fler instruktörer som har möjlighet att ha kurs för tillfället.

Är du intresserad av att veta mer om instruktörsutbildningen så prata med Eva Åberg. Även du som vill utbilda dig i fler inriktningar – säg till.