sida under uppbyggnad

Här planerar vi att bygga upp en sida för träningsgrupper, både där man kan se vilka träningsgrupper som finns och även med information kring hur du kan starta en träningsgrupp, vad som gäller för träningsgrupper mm.

Hjälp gärna till att fylla på med information - mejla webmaster.

Saknar du en träningsgrupp i spår eller sök?

Istället för att åka till en annan klubb och träna spår och sök, så kan Du/Ni starta en träningsgrupp här hos Sala Brukshundklubb. De som är intresserade av att börja eller redan håller på, vet inte vem/vilka som tränar. De som är intresserad av att starta en träningsgrupp, hör av sig till styrelsen med ett namn och telefonnummer som då blir sammankallande för gruppen. Målet är att få igång fler grupper så att alla som vill börja med sök/spår får möjligheten att komma igång, här i Sala.

Hör av er och välkomna / Styrelsen

Funktionärer sökes!

Är du intresserad av sök och spår? Klubben behöver fler funktionärer och vill du lära dig mer eller funderar på att börja med sök/spår så anmäl ditt intresse till styrelsen så utbildar vi dig till spårläggare och/eller sökfigurant. Att vara spårläggare eller figurant i söket är ett utmärkt sätt att lära sig grunderna i både spår och sök.

Välkomna / Styrelsen