Utbildningskommittén

Eva Åberg

Om Utbildningskommittén

Utbildningskommittén sysslar med utbildning av hundägare - alla sorters hundägare till alla sorters hundar. Klubbens kurser brukar hållas under vår- och hösstermin, med start i mars/april respektive augusti/september.

Alla klubbens instruktörer håller kurser på helt idéell basis - för att det är kul och givande. Som tack för detta ges instruktörerna möjlighet att själva vidareutbilda sig med sina egna hundar.

Om du ibland tycker att det ordnas för få kurser så beror det på att klubben inte har fler instruktörer som har möjlighet att ha kurs för tillfället.

Är du intresserad av att veta mer om instruktörsutbildningen så prata med Eva Åberg. Även du som vill utbilda dig i fler inriktningar – säg till.