Instruktörer på Sala BK 

Våra instruktörer är utbildade inom Svenska Brukshundklubben, vars instruktörsutbildningar håller hög kvalité. Vi vidarutbildar våra instruktörer kontinuerlig, tex genom Studiefrämjandets kompetensutveckling. Är du intruktör och vill hålla kurser med oss? eller vill du utbilda dig till instruktör? Kontakta Hundägarutbildningssektorn.

Allmänlydnadsintruktör

Evama Thörnvall

Har hållit i olika hundutbildningar sedan jag var ung och varit uppfödare sedan sjuttiotalet. Har tävlat i lydnad och spår samt tränat i flera andra grenar men allra mest har jag tävlat med mina hundar på utställningar i Sverige och utomlands.
Jag har Törnskogens Kennel och föder upp korthårig Collie. www.tornskogens.com. Utbildad SBK intruktör Valp- & Allmänlydnad, Första Hjälpen/Akut hundsjukvård mfl. utbildningar.

 

 

 

005
Evama Thörnvall 

                                           

Agilityinstruktör
Allmänlydnadsintruktör 

Carina Arnberg

Jag utbildade mig till agility- & allmänlydnadsinstruktör i mitten av -90 talet och har haft mängder av underbara kursare genom åren. Det är så intressant med nya hund och människomöten. Jag tävlar agility tillsammans med mina bordercollie och papillon. Med dessa och tidigare hundar har jag även tränat/tävlat vallning, lydnad, spår, sök och rallylydnad.

 

 

Carina
Carina Arnberg

   

Agilityinstruktör

Camilla Nyberg

Jag är utbildad agilityinstruktör och har två hundar som jag tävlar med, en groenendael i klass 3 och en border collie i klass 3. Jag kör även lydnad, spår, sök och vallning.  Jag har tidigare tävlat med papillon (agility och sök) och howavart (agility och rapport).

 

Neo_Diesel_Camilla_20140218
Camilla Nyberg

                                      

Agilityinstruktör

Tina Nordling

 

Tina och Nova
Tina Nordling

Agilityinstruktör

Malin Wahlén

Jag är utbildad agilityinstruktör och har två hundar som båda tävlar i klass 3. Jag tävlar/tränar även lydnad, sök, spår och vallning med min Australian shepherd. Tidigare har jag också tränat freestyle, rallylydnad och räddning.

 

20120719_132347
Malin Whalén

                             

   

 

 

 

Allmänlydnadsinstruktör

Annette Nilsson 

Jag heter Annette Nilsson och är utbildad Allmänlydnadsinstruktör. Jag har tre hundar, (Schäfer, Berger des Pyrénées, Border Collie) och tävlar bruks, lydnad och agility. Har även tränat lite vallning, räddning och rallylydnad. Mitt stora intresse är hundar.

 

 

Annette instruktör
Annette Nilsson

                              

Freestyleinstruktör

 

Tomas Englöf

Jag är utbildad freestyleinstruktör steg 1-2. Jag tävlar
med två labradorer, i freestyle, HTM, freestyle lagklass,
lydnad, bruks och agility.

 

ist tomas
Tomas Englöf

                                      

Allmänlydnadsinstruktör

Kent Holt

Jag heter Kent Holt och är utbildad Allmänlydnadsinstruktör, mentaltestledare samt figurant. Jag har två tjänstehundar (Schäfer) och arbetar som hundförare till vardags med specialsök (narkotika) och har tävlat sök, spår och skydd.

 

Kent_Holt
Kent Holt

                                     

Allmänlydnadsinstruktör

Emmy Westholm

Emmy_1
Emmy Westholm

Allmänlydnadsinstruktör

Lena Renefalk

Jag utbildade mig till SBK-instruktör 1982 och har hållit kurser sedan dess. Min första egna hund var en Flatcoated Retriever som snabbt följdes av ytterligare en. Med dessa killar tävlade jag lydnad, bruks (rapport) och jaktprov. 1992 skaffade jag min första BorderCollie och har sen dess varit rasen trogen. Idag har jag två BC tikar som jag tävlar Bruks (sök) och Rallylydnad med. Och så vallar vi ju!

 

Lena_Renefalk
Lena Renefalk