Hjärtligt välkommen!

Sala Brukshundklubb har funnits sedan 1956 och är din lokala hundklubb i Sala. Alla är välkomna till klubben; oavsett hundras, intresse och ambition. Här kan du aktivera din hund, gå kurs, träna, tävla eller bara träffa likasinnade över en fika. Det gemensamma intresset är hundenMedlemmarna utgör klubben, bli medlem du också - med ditt medlemsskap stöttar du verksamheten och bidrar till ett aktivt hundliv i Sala. Välkommen!

🐾  Agility & Hoopers

🐾  Bruks & Lydnad

🐾  Draghundsport

🐾  Freestyle

🐾  Nosework

🐾  Rallylydnad

🐾  Stuga & kök

🐾  Tjänstehund

🐾  Utbildning

🐾  Utställning & MH

Almanacka

februari 2022
1tis
2ons
3tor
4fre
5lör
» Klubbstugan bokad 13.30-17.00.
6sön

Denna månad: 340
Totalt: 59108

Årsmöte 2022

Klubbens årsmöte äger i år rum söndagen den 27 februari klockan 13.00.

På årsmötet väljs bland annat styrelsen för det kommande året, budgeten avhandlas och årets ekipage och övriga utmäkelser presenteras.

Kallelsen har gått ut via e-post till alla medlemmar men går också att läsa här.

Diesel_ordfklubba

2022-01-04

Covid -19

Med anledning av Folkhälsomyndighetens beslut om skärpta restriktioner som börjar gälla den 23 december 2021 har SKK beslutat att ställa in all utställnings-, prov-, tävlings- och beskrivningsverksamhet inomhus som samlar fler än 20 deltagare. Det beror på att de nya föreskrifterna har krav på att deltagarna ska ha en anvisad sittplats under hela arrangemanget.

Arrangemang med färre än 20 deltagare inomhus kan fortfarande genomföras men de smittskyddsåtgärder som Folkhälsomyndigheten anvisar ska följas.

I de allmänna råd som Folkhälsomyndigheten har utfärdat kan du läsa om hur du kan skydda dig själv och andra från Covid-19. Du hittar de allmänna råden här.

2021-12-22

Träna i klubbstugan

Välkommen in i värmen! Mattan är utrullad och medlemmar kan nu boka klubbstugan för inomhusträning.

För att läsa mer och boka klubbstugan, klicka här.

2021-12-21

Nya tag med aktivitetsbanan

Nu är det dags att kavla upp ärmarna och återuppta arbetet med aktivitetsbanan efter en segdragen pandemi och medföljande restriktioner.

En ny tidsplan finns framtagen av projektgruppen, som återfinns på aktivitetbanans sida.

Först ut är ett möte den 24 oktober kl 10.00 då bland annat den nya bansträckningen ska gås, hinder bestämmas och deras placering märkas ut. Alla medlemmar är välkomna att vara med!

2021-09-16

Uthyrning av klubben

Observera att klubbområdet och/eller klubbstugan ibland hyrs ut. När uthyrning sker så har medlemmar inte tillträde till de uthyrda delarna. Bokade datum står angivna i kalendern här på hemsidan, och det är därför alltid bra att dubbelkolla.

2021-09-14

banner_bli-medlem_476x295pxl

Följ oss på Facebook!

Klubben samarbetar med

DF374108-AEA5-40B0-8C96-25E564E51A41

logga_studieframjandet_färg

Agria

TM swedol

Allmänna träningar

Under utomhussäsongen är det allmänna träningar på klubben, vid Hyttskogen. Vanligen en kväll i veckan för respektive gren. Alla medlemmar är välkomna. Under höst och vinter anordnar vissa kommittéer inomhusträning i hall. Dessa har begränsat med platser och medför en avgift.

Titta i kalendern på startsidan för att hitta dag och tid för den träning du är intresserad av.

Det finns inga "träningsvärdar" eller instruktörer på de allmänna träningarna, vi tränar tillsammans och hjälper varandra, detta gäller även skotträningen samt att plocka fram och undan hinder/redskap. För att låna nyckel till klubbstugan, kontakta styrelsen.

Om kurs eller tävling sammanfaller med allmän träning har dessa företräde.

Skotträning

• Tisdagar kl 18.30-19.00
  • Vid brukstävlingar (lägre-elit klass)

Det är endast dessa tider som är rapporterade till polisen, vid övrig skotträning ska träningsansvarig själv rapportera i förväg till polisen i Sala samt kontakta styrelsen så att tiden för skotträning kan föras in i kalendern.

Ni som behöver skotträning på andra tider än den ordinarie, kontakta styrelsen för överenskommelse om lämplig tidpunkt. Anledningen till detta är att skapa rutiner för skotträning för att undvika incidenter med skottberörda hundar samt för att information till polis och allmänhet ska fungera.

Kod till förrådet

lås

Förrådet med utrustning är låst. Alla medlemmar har möjlighet att få koden till låset.

Kontakta:
Camilla 0730-560323.

Koden byts med jämna mellanrum, så kom ihåg att be om den nya koden om du inte redan gjort det.