Kom i kontakt med klubben

Om du vill komma i kontakt med klubben - ställa en fråga, informera om något, föreslå en förbättring eller vad än det gäller - går det bra att fylla i formuläret nedan. 

Önskar du komma i kontakt med en viss person i styrelsen, finner du respektive styrelsemedlems kontaktuppgifter på sidan för styrelsen.

Gäller din fundering någon av kommittéernas verksamhet - träningar, tävlingar och dylikt - finner du kontaktuppgifter till de kommittéanvariga på varje kommittés egna sida, du hittar dem i menyn ovan eller här. 

Kontaktuppgifter till webbansvariga finns angivna nedan till vänster, likväl som i botten på hemsidan. Önskar du få en bild eller annat innehåll upplagt på hemsidan, vill du föreslå en ändrig eller är det så att något är fel på hemidan - ta direktkontakt med någon av webbansvariga för snabbast åtgärd.

För att kontakta klubben brevledes, använd dig av klubbens postadress, som även den finns skriven nedanför till vänster.

Kontakta webbansvariga

Clara Vesterlund 
clara.westerlund@hotmail.com

Malin Wahlén 
ogniz@hotmail.com

Camilla Nyberg 
camilla@nybergsala.com
 

Postadress

Postadress:

Sala Brukshundklubb
Patrik Olsson (kassör)
Upplanda 315
740 46 Östervåla

Kontaktformulär

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt med klubben kan du skicka ett meddelande genom formuläret nedan. Om ditt meddelande behöver besvaras, så återkommer vi snarast via den angivna e-postadressen.