Hjärtligt välkommen!

Sala Brukshundklubb har funnits sedan 1956 och är din lokala hundklubb i Sala. Alla är välkomna till klubben; oavsett hundras, intresse och ambition. Här kan du aktivera din hund, gå kurs, träna, tävla eller bara träffa likasinnade över en fika. Det gemensamma intresset är hundenMedlemmarna utgör klubben, bli medlem du också - med ditt medlemsskap stöttar du verksamheten och bidrar till ett aktivt hundliv i Sala. Välkommen!

🐾  Agility & Hoopers

Denna månad: 78
Totalt: 58481

Inställt medlemsmöte 6 december

OBS! Kvällens medlemsmöte är tyvärr inställt på grund av sjukdom. Med tanke på den återigen ökade smittspridningen vill styrelsen inte ta några risker.

Vi beklagar såklart detta, men siktar framåt.

Mail har gått ut till samtliga som anmält sig.

2021-12-06

Valberedningens preliminära förslag till styrelse 2022

Nedan presenteras valberedningens preliminära förslag till klubbens styrelse för 2022.

Alla medlemmar kan nominera ytterligare kandidater till styrelsen senast den 15 december. Nomineringar mailas till sekreterare clara.westerlund@hotmail.com.

Nomineringen ska innehålla vilken funktion som avses, namn på kandidat, en kort presentation och uppgift om att den föreslagne kandiderar. Då alla poster inte är fyllda tar styrelsen gärna emot förslag!

Styrelsen lämnar eventuellt inkomna nomineringar till valberedningen senast den 22 december, som kan välja att ändra sitt förslag utifrån medlemmarnas nomineringar, men får inte lägga till några ytterligare kandidater. Valberedningen lämnar sitt slutgiltiga förslag till styrelsen senast tolv dagar innan årsmötet och styrelsen gör handlingarna tillgängliga för medlemmarna senast sju dagar innan årsmötet. Samtliga nominerade kandidater är valbara och ska delges medlemmarna.

Valberedningens preliminära förslag till Sala Brukshundklubbs styrelse 2022:

Ordförande: Eva Åberg (Omval 1 år)
Vice ordförande: Sofie Erlandsson (1 år kvar)
Sekreterare: Clara Vesterlund (1 år kvar)
Kassör: Maivor Nyberg (Omval 2 år)
Ledamot: Louise Yrelin (1 år kvar)
Suppleanter: Ida Östlund (Nyval 2 år)
                       Linda Gullberg (Nyval 2 år)

Revisorer:
Jan Köbin (Omval 1 år)
Lars-Åke Nordsten (Omval 1 år)
Revisorssuppleant: ? (Nyval 1 år)

Valberedning:
Sammankallande: Camilla Nyberg (1 år kvar)
Malin Wahlén (1 år kvar)
Erik Åberg (Nyval 2 år)

2021-11-23

KM Agility 2021

2021 års KM i Agility går av stapeln den 8 januari 2022 i samband med Vintercuen på Fagersta Kennelklubb. Läs mer här

2021-10-28

Covid -19

Den 29 september upphävs restriktionerna som gällt med anledning av pandemin. Sala Brukshundklubb är glada att verksamheten återigen kan återgå till normalt. Vi fortsätter dock att visa hänsyn genom att hålla avstånd till varandra vid aktiviteter och det kommer även framöver att finnas handsprit i klusstugan.

På Folkhälsomyndigheten och SKK går det att läsa mer om Covid-19 och förhindrande av smittspridning.

2021-09-28

Nya tag med aktivitetsbanan

Nu är det dags att kavla upp ärmarna och återuppta arbetet med aktivitetsbanan efter en segdragen pandemi och medföljande restriktioner.

En ny tidsplan finns framtagen av projektgruppen, som återfinns på aktivitetbanans sida.

Först ut är ett möte den 24 oktober kl 10.00 då bland annat den nya bansträckningen ska gås, hinder bestämmas och deras placering märkas ut. Alla medlemmar är välkomna att vara med!

2021-09-16

Uthyrning av klubben

Observera att klubbområdet och/eller klubbstugan ibland hyrs ut. När uthyrning sker så har medlemmar inte tillträde till de uthyrda delarna. Bokade datum står angivna i kalendern här på hemsidan, och det är därför alltid bra att dubbelkolla.

2021-09-14

banner_bli-medlem_476x295pxl

Följ oss på Facebook!

Klubben samarbetar med

DF374108-AEA5-40B0-8C96-25E564E51A41

logga_studieframjandet_färg

Agria

TM swedol

Allmänna träningar

Under utomhussäsongen är det allmänna träningar på klubben, vid Hyttskogen. Vanligen en kväll i veckan för respektive gren. Alla medlemmar är välkomna. Under höst och vinter anordnar vissa kommittéer inomhusträning i hall. Dessa har begränsat med platser och medför en avgift.

Titta i kalendern på startsidan för att hitta dag och tid för den träning du är intresserad av.

Det finns inga "träningsvärdar" eller instruktörer på de allmänna träningarna, vi tränar tillsammans och hjälper varandra, detta gäller även skotträningen samt att plocka fram och undan hinder/redskap. För att låna nyckel till klubbstugan, kontakta styrelsen.

Om kurs eller tävling sammanfaller med allmän träning har dessa företräde.

Skotträning

• Tisdagar kl 18.30-19.00
  • Vid brukstävlingar (lägre-elit klass)

Det är endast dessa tider som är rapporterade till polisen, vid övrig skotträning ska träningsansvarig själv rapportera i förväg till polisen i Sala samt kontakta styrelsen så att tiden för skotträning kan föras in i kalendern.

Ni som behöver skotträning på andra tider än den ordinarie, kontakta styrelsen för överenskommelse om lämplig tidpunkt. Anledningen till detta är att skapa rutiner för skotträning för att undvika incidenter med skottberörda hundar samt för att information till polis och allmänhet ska fungera.

Kod till förrådet

lås

Förrådet med utrustning är låst. Alla medlemmar har möjlighet att få koden till låset.

Kontakta:
Camilla 0730-560323.

Koden byts med jämna mellanrum, så kom ihåg att be om den nya koden om du inte redan gjort det.